2016. ápr 10.

Információs szolgáltatás

írta: Focivilág Magazin
Információs szolgáltatás

Információs szolgáltatás

A magyar és a nemzetközi labdarúgás kapcsolata egyre sokrétűbb. Az európai porondon szereplő hazai klubok gyakran olyan csapatokkal kerülnek szembe, amelyekről pár éve még senki sem hallott, miközben a magyar egyesületek sorra igazolják a jószerével teljesen ismeretlen légiósokat – pár év alatt több száz külföldi futballista fordult meg a magyar labdarúgás első- és másodosztályában.

Cégünk egyedülálló adatbázisa segítségével, valamint az elmúlt 15 év tapasztalatai alapján széleskörű információkkal tud szolgálni az első hallásra teljesen ismeretlennek tűnő csapatokról, játékosokról. Mindez nagyon hasznos lehet a hazai egyesületek számára, amennyiben tétmérkőzést, vagy akár felkészülési találkozót játszanak egy külföldi csapattal, illetve ha légiósokat szeretnének igazolni vagy tesztelni; de a menedzserek, játékosügynökök is igénybe vehetik ezt a szolgáltatást, hiszen számukra létfontosságú, hogy pontosan tájékozódjanak egy-egy labdarúgóról avagy csapatról.

hivatalos-magyar-valogatott-mez-eb-2016.jpg

Az alábbi linkeken a témakörben az elmúlt években készített anyagaik közül olvasható néhány. Mint látható, szerkesztőségünk évek óta gyűjti, rendszerezi és frissíti ezeket információkat, és így egy valóban egyedülálló adatbázist hoztunk létre, amely immár az ön rendelkezésére is állhat.
A szöveg forrása:http://focivilag.eu/

Szólj hozzá

magyar labdarúgás hazai klubok külföldi futballista külföldi csapat